Handlekurven er tom

Subtotal: NOK  0,-

Coding Express

Hvem er Kodingekspressen laget for?

Kodingekspressen er laget for barn i barnehagealder, og ved hjelp av de populære DUPLO klossene får barna ferdigheter i koding på en naturlig og enkel måte. Ved å bruke settet kan barna utvikle matematisk tankegang på en intuitiv måte og uttrykke ideer mens de bygger et tog, og plasserer funksjonsklosser for å påvirke togets bevegelser. 

Lærerveiledningen for Kodingekspressen gir morsomme og engasjerende ideer til å utforske begreper knyttet til koding. Ved å bruke veiledningen kan du tilrettelegge aktivitetene der barna utvikler digital tankegang mens de bygger togskinner i ulike former. Men viktigst av alt så inspirerer leksjonene barna til å bli problemløsere og få ferdigheter i kreativitet, samarbeid og kommunikasjon.

 

Kodingekspressen skal hjelpe barnehagelærere med å få ideer til hvordan de kan utvikle barnas forståelse om årsak og virkning og programmeringsbegreper. Ved å bruke disse leksjonene kan du støtte opp under barnas læring og hjelpe dem med å få ferdigheter i programmering og problemløsning, matematisk tankegang, samt bruke digitale verktøy for å lage og uttrykke ideer. De vil også utvikle sine språkeferdigheter mens de lager sine historier.