Handlekurven er tom

Subtotal: NOK  0,-

Mindstorms®EV3

 

LEGO® MINDSTORMS®Education EV3 inneholder alt du trenger for å undervise i naturfag, teknologi, teknikk, matematikk og informatikk. Settet inneholder også et omfattende e-læringsprogram som du finner her

LEGO MINDSTORMS® EV3 gir et godt utgangspunkt for engasjerende undervisning i en uke, et semester eller gjennom flere år. 

E-læringsprogrammet er organisert i en rekke kurs du enten kan ta i ditt eget tempo helt fra du er nybegynner, til du er klar til å starte undervisningen i klassrommet. LEGO Education Academy´s master trainer vil hjelpe og guide deg gjennom en rekke opplæringsvideoer enten du bruker pc eller tablet.

For å kunne ta i bruke LEGO MINDSTORMS® EV3 trenger du programvare til selve grunnpakken. Denne laster du ned gratis her

Så snart du har blitt kjent med programvaren har du muligheten til å laste ned en rekke undervisningsresurser og forslag til oppgaver. 

FIRST Scandinavia Partner AS er LEGO Education sin partner i Norge.. Mister man noen enkelte deler eller klosser, tilbyr vi små poser med ekstradeler eller sender manglende deler til  svært lave kostnader

Les mer, eller bestill LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 Core set her

   

Vurderer din skole/kommune å begynne å jobbe med koding/programmering, anbefaler vi LEGO Education MINDSTORMS EV3 fordi:

 

·      Tilgang på pedagogiske undervisningsopplegg som er enkle å koble opp mot spesifikke fag og ikke minst kompetansemålene.

·      Sjekke referanser, vi hører ofte at ved bruk at LEGO Education MINDSTORMS EV3, er det svært enkelt å knytte kompetansemål til aktiviteter relatert til målinger, omregninger, rotasjoner, tid eller grader for å bestemme hvor langt roboten for eksempel skal kjøre.

·      Alle LEGO education produkter er utviklet av og for pedagoger. Det ser man også ved å studere innholdet man får inkludert i programvaren. Det følger også med utførlige lærerveiledninger både med eksempler på aktiviteter og hjelp til oppstart.

·      LEGO Education har de senere år økt sitt fokus betydelig på å utvikle innhold for bruk i skolen. Eksempler på innhold finner man her: www. Legoeducation.com/lessons. Her finner du 9 ulike aktiviteter, som hver har en varighet fra 45-90 minutter. Tema er automome biler, og aktivitetene er bygget opp slik at det er en naturlig progresjon i vanskelighetsgrad, og man introduseres gradvis til nye mener og elementer innen koding.

·      Ønsker man å avansere fra LEGO Education sin visuelle blokk-koding, kan man velge blant flere andre kompatible tekstbaserte programmeringsspråk.

·      Vår påstand, som også underbygges av at verktøyet brukes fra mellomtrinnet (barnetrinnet med WeDo 2.0) til universitetsnivå, er at man aldri blir ferdig utlært med MINDSTORMS EV3. Man kan hele veien avansere til mer komplekse problemstillinger og prosjekter.

·      Uten ekstra kostnad kan man laste ned ferdige utviklede undervisningsopplegg som naturfagseksperimenter, design og engineering prosjekter, ulike koding aktiviteter og Makerspace aktiviteter. Du laster enkelt ned alle aktiviteter her: https://education.lego.com/en-us/downloads/mindstorms-ev3

·      LEGO Education MINDSTORMS EV3 grunnsett inneholder en rekke motorer, sensorer og klosser, som gir enormt mange muligheter når det kommer til konstruksjon av roboter(dyr, maskiner, kjøretøy og mer avanserte systemer.) Mangfoldet og allsidigheten gjør det både inspirerende og engasjerende både for lærer og elev. Akkurat denne fleksibiliteten er unik for akkurat dette produktet.

·      Det fins mange ulike opplæringsvideoer og e-learning opplegg (kun på engelsk) man kan benytte seg av. Vi tilbyr selvfølgelig også kurs. I tillegg fins det mange online miljøer hvor folk deler undervisningsopplegg og tips til bruk i undervisning.

·      LEGO Education leverer høykvalitetsprodukter som er nøye testet før det går ut i markedet. Vi kan uten problemer tilby gratis support og garanti for alle deler vi selger i produktets levetid, nettopp fordi det er av en sånn kvalitet at det feil nesten aldri forekommer.

·       Vi vet at alle barn og voksne har et forhold til LEGO, derfor gir dette fortrinnet lav terskel for å ta utstyret i bruk.