Handlekurven er tom

Subtotal: NOK  0,-

Mindstorms®EV3

 

Vurderer din skole/kommune å begynne å jobbe med koding/programmering, anbefaler vi LEGO Education MINDSTORMS EV3 fordi:

 

  • Tilgang på pedagogiske undervisningsopplegg som er enkle å koble opp mot spesifikke fag og ikke minst kompetansemålene.
  • Sjekke referanser, vi hører ofte at ved bruk at LEGO Education MINDSTORMS EV3, er det svært enkelt å knytte kompetansemål til aktiviteter relatert til målinger, omregninger, rotasjoner, tid eller grader for å bestemme hvor langt roboten for eksempel skal kjøre.
  • Alle LEGO education produkter er utviklet av og for pedagoger. Det ser man også ved å studere innholdet man får inkludert i programvaren. Det følger også med utførlige lærerveiledninger både med eksempler på aktiviteter og hjelp til oppstart.
  • LEGO Education har de senere år økt sitt fokus betydelig på å utvikle innhold for bruk i skolen. Eksempler på innhold finner man her: www. Legoeducation.com/lessons. Her finner du 9 ulike aktiviteter, som hver har en varighet fra 45-90 minutter. Tema er automome biler, og aktivitetene er bygget opp slik at det er en naturlig progresjon i vanskelighetsgrad, og man introduseres gradvis til nye mener og elementer innen koding.
  • Ønsker man å avansere fra LEGO Education sin visuelle blokk-koding, kan man velge blant flere andre kompatible tekstbaserte programmeringsspråk.
  • Vår påstand, som også underbygges av at verktøyet brukes fra mellomtrinnet (barnetrinnet med WeDo 2.0) til universitetsnivå, er at man aldri blir ferdig utlært med MINDSTORMS EV3. Man kan hele veien avansere til mer komplekse problemstillinger og prosjekter.
  •  
  • LEGO Education MINDSTORMS EV3 grunnsett inneholder en rekke motorer, sensorer og klosser, som gir enormt mange muligheter når det kommer til konstruksjon av roboter(dyr, maskiner, kjøretøy og mer avanserte systemer.) Mangfoldet og allsidigheten gjør det både inspirerende og engasjerende både for lærer og elev. Akkurat denne fleksibiliteten er nok unik for akkurat dette produktet.
  • KURS

Support

 

  • Enkelt å komme i gang

 

 

Læringsverktøy fra LEGO Education gir en "hands on" tilnærming til hvordan du kan bruke roboter og programmering i undervisningen. Vi ønsker at det skal være enkelt å komme i gang, og at terskelen for å ta utstyret i bruk skal være så lav som mulig.

LEGO® MINDSTORMS®Education EV3 inneholder alt du trenger for å undervise i naturfag, teknologi, teknikk, matematikk og programmering. 

For å kunne ta i bruke LEGO MINDSTORMS® EV3 trenger du programvaren som hører til. Denne laster du ned gratis herSå snart du har lastet ned programvaren, kan du enkelt komme i gang ved hjelp av den tilhørende veiledningen, i tillegg til en omfattende lærerveiledning.

Så snart du har blitt kjent med programvaren har du muligheten til å laste ned en rekke undervisningsresurser. Les mer og få inspirasjon til din undervisning her

Ønsker du å bestille LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, kan du du enkelt gjøre dette her