Handlekurven er tom

Subtotal: NOK  0,-

Om oss

Om FIRST Scandinavia Partner AS:

FIRST Scandinavia Partner er en autorisert LEGO® Education forhandler. Vi formidler produkter og opplæring som legger til rette for et stimulerende læringsmiljø fra barnehage til universitet. Vi tilbyr alle produkter og undervisningsløsninger fra LEGO®Education. Disse spenner over flere fagområder, med fokus på naturfag, matematikk,teknologi, IKT og programmering.

LEGO®Education har i 35 år jobbet med lærere og spesialister for å levere praktiske verktøy som gjør undervisningen inspirerende, effektiv og engasjerende. Løsningene brukes av barnehager, skoler og lærere verden over. Læringsverktøyene består av både fysiske produkter, digitale læringsressurser, leksjonsplaner og koblinger til læreplaner og kompetansemål. LEGO® Education gir læreren gode hjelpemidler for å la alle barn og elever lykkes gjennom aktiv deltakelse i læringsprosessen. Med LEGO® Education kan alle elever lykkes gjennom aktiv deltakelse i læringsprosessen.

FIRST Scandinavia Partner AS ble stiftet 01. September i 2010. Selskapet er en offisiell samarbeidspartner til stiftelsen FIRST Scandinavia og håndterer blant annet formidling, service og support av varer og tjenester for stiftelsen og konseptene FIRST LEGO League og Newton. 

Kontaktpersoner:

 

 

Stian Elstad

Daglig Leder

+47 951 19 127

stian@fspartner.no

 

Ole Morten Mortensen

Opplæring & Support

+47 900 33 865

olemorten@fspartner.no

 

Kristin Konradsen

Salgs og Markedssjef

+47 406 06 164

kristin@fspartner.no

 

Axel Storli

Lager/Logistikk T+47 993 85 950

axel@fspartner.no