Handlekurven er tom

Subtotal: NOK  0,-

WeDo 2.0

 

LEGO® Education WeDo 2.0 gir lærerne mulighet til å gjennomføre engasjerende aktiviteter og prosjekter med bruk av intelligente, motoriserte LEGO komponenter og en enkel programvare.Verktøyet engasjerer elevene og gir en praktisk og spennende mulighet til å utforske og arbeide med STEM-fagene (realfag). De ferdig utviklede aktivitetene og prosjektene ligger integrert i programvaren.

LEGO® Education WeDo 2.0 er utviklet for barneskolen, og er et godt hjelpemiddel for å møte kompetansemålene i læreplanen. Den nye plattformen har nye og forbedrede egenskaper som gjør undervisningen enda mer spennende og lærerik. WeDo 2.0 er laget for å stimulere interessen og forbedre elevenes kunnskaper og ferdigheter innen realfagene, teknologi og koding. 

Læringsverdier:

- Undersøke, modellere og utvikle løsninger
- Engasjere elevene i vitenskap ved å gjøre det virkelig og relevant 
- Grunnleggende ferdigheter i programmering
- Samarbeid og presentasjonsferdigheter
- Kritisk tenking

Programvaren til WeDo 2.0 Core Set inkluderer et Get Started prosjekt som gir en introduksjon til maskinvaren, programvaren og dokumenteringsverktøyet. Sistnevnte er et meget godt verktøy for å kunne identifisere hvor elevene trenger hjelp, og til å kunne evaluere utviklingsprosessen deres. Programvaren har et enkelt design og kan brukes på nettbrett.

Den fullstendige lærerveiledningen (curriculum pack) til WeDo 2.0 som kan lastes ned til tablets, eller kjøpes til PC/MAC, inneholder 17 spennende tilleggsprosjekter. Denne pakken har en oppbygning fra «kom i gang» stadiet, til 8 veiledende prosjekter med trinnvise instruksjoner, og de resterende 8 er åpne prosjekter med en mer åpen tilnærming.

 

KLIKK HER FOR Å KJØPE WEDO 2.0 CORE SET

WeDo 2.0 prosjektene har en tredelt progresjonsprosess:

Utforskingsfasen

 

 

Det første man starter med er utforskerfasen, hvor elevene blir presentert for en oppgave knyttet til realfag. Elevene jobber sammen 2 og 2, så kommunikasjon og samarbeide blir en viktig del av denne fasen. De skal videre etablere for så å etablere fremgangsmåte og vurdere mulige løsninger på den gitte oppgaven.

Skapefasen
Elevene bygger, programmerer og modifiserer LEGO modellen. Prosjektene kan være én av tre typer: utforsking, konstruksjonsløsninger, eller ved bruk av modeller. Avhengig av hvilket prosjekt det er vil utviklingsfasen være forskjellig fra prosjekt til prosjekt. Stegene i denne fasen består av bygging, programmering og modifisering. 

Delingsfasen
Elevene presenterer og forklarer sine løsninger ved bruk av LEGO modeller og resultatdokumentet som har blitt konstruert ved hjelp av det integrerte dokumenteringsverktøyet. Stegene i denne fasen består av dokumentering og presentering. 

 

Hva er nytt med WeDo 2.0?
   WeDo  WeDo 2.0
Enheter Mac og Windows Mac, Windows, Android, Windows Tablet & Chrome
Dokumentering og deling  

Dokumenteringsverktøy
Kartleggingsverktøy

Tilkobling USB  Bluetooth
Lagring Enkel hvit plastikkbeholder Lavt romoppdelte brett
Elementer 158 stk. 280 stk.
Pensum og undervisningsmateriell

Vitenskap, matematikk, leseferdigheter, ingeniørfag & teknologi

Tverrfaglige aktiviteterinkludert STEM og historiefortelling

12 aktiviteter

 

Vitenskap, ingeniørfag, teknologi & koding

Reelle prosjekter bygget på Next Generation Science Standards

1 Get Started prosjekt med 4 moduler

16 prosjekter

Design bibliotek 

Lærer Support og Opplæring

Lærerveiledning i PDF format

Ansikt til ansikt trening 

Navigerbar lærerveiledning og verktøykasse

Ansikt til ansikt trening

Online kurs (2 versjoner)

Evaluering og vurdering   Vurderingsskjemaer

 

Klikk her for å se produktkategorien til WeDo

FIRST Scandinavia Partner vil også tilby kurs i bruk av den nye WeDo 2.0. Ta kontakt med oss for mer informasjon.