Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

WeDo 2.0

 

LEGO® Education WeDo 2.0 gir deg som lærer,  mulighet til å gjennomføre engasjerende aktiviteter og prosjekter med bruk av LEGO klosser, LEGO roboter og en enkel programvare. WeDo 2.0 vil engasjere elevene samtidig som det gir en praktisk og spennende mulighet til å utforske og arbeide med STEM-fagene (realfag). De ferdig utviklede aktivitetene og prosjektene ligger integrert i programvaren.

LEGO® Education WeDo 2.0 er utviklet for barneskolen, og er et godt hjelpemiddel for å møte kompetansemålene i læreplanen. Den nye plattformen har nye og forbedrede egenskaper som gjør undervisningen enda mer spennende og lærerik. WeDo 2.0 er laget for å stimulere interessen og forbedre elevenes kunnskaper og ferdigheter innen realfagene, teknologi og koding. 

Læringsverdier:

- Undersøke, modellere og utvikle løsninger
- Engasjere elevene i vitenskap ved å gjøre det virkelig og relevant 
- Grunnleggende ferdigheter i programmering
- Samarbeid og presentasjonsferdigheter
- Kritisk tenking

Programvaren til WeDo 2.0 Core Set inkluderer et Get Started prosjekt som gir en introduksjon til maskinvaren, programvaren og dokumenteringsverktøyet. Sistnevnte er et meget godt verktøy for å kunne identifisere hvor elevene trenger hjelp, og til å kunne evaluere utviklingsprosessen deres. Programvaren har et enkelt design og kan også brukes på nettbrett.

Programvare laster du ned gratis. Vi ber deg også legge merke til systemkrav.

Programvaren inkluderer lærerveiledning, 8 "kom i gang prosjekter", 8 veiledende prosjekter og 8 åpne prosjekter. Vi anbefaler at du starter med kom i gang prosjektene og jobber deg igjennom disse, slik at elevene blir godt kjent med roboten og sensorene. 

Kjøp WeDo 2.0 her

WeDo 2.0 prosjektene har en tredelt progresjonsprosess:

Utforskingsfasen

Det første man starter med er utforskerfasen, hvor elevene blir presentert for en oppgave knyttet til et tema. Tips til undervisningstimer finner du i lærerveiledningen.Elevene jobber sammen 2 og 2, så kommunikasjon og samarbeide blir en viktig del av denne fasen. Elevene skal videre etablere fremgangsmåte og vurdere mulige løsninger på den gitte oppgaven.

Skapefasen
Elevene bygger, programmerer og modifiserer LEGO roboten. Prosjektene kan være én av tre typer: utforsking, konstruksjonsløsninger, eller ved bruk av modeller. Avhengig av hvilket prosjekt det er, vil utviklingsfasen være forskjellig fra prosjekt til prosjekt. Stegene i denne fasen består av bygging, programmering og modifisering. 

Delingsfasen
Elevene presenterer og forklarer sine løsninger ved bruk av LEGO roboten og resultatdokumentet som har blitt konstruert ved hjelp av det integrerte dokumenteringsverktøyet. Stegene i denne fasen består av dokumentering og presentering.

 

 

Systemkrav og innhold i boksen
     WeDo 2.0
Enheter   Mac, Windows, Android, Windows Tablet & Chrome
Dokumentering og deling  

Dokumenteringsverktøy
Kartleggingsverktøy

Tilkobling   Bluetooth
Lagring   Sorteringsbrett
Antall deler   280 
Pensum og undervisningsmateriell

 

Vitenskap, ingeniørfag, teknologi & koding

Reelle prosjekter bygget på Next Generation Science Standards

1 Get Started prosjekt med 4 moduler

16 prosjekter

Design bibliotek 

Lærer Support og Opplæring

 

Navigerbar lærerveiledning og verktøykasse

Ansikt til ansikt trening

Online kurs (2 versjoner)

Evaluering og vurdering   Vurderingsskjemaer